Atatürk Ortaokulu

SEYRANTEPE MAH. ZEHRA SK. ATATÜRK İLKOKULU BLOK NO: 1 KAĞITHANE / İSTANBUL
Vizyon
Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişme açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek aranan bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Ulusal değerlerini göz ardı etmeksizin, gelişim ve değişimlere açık kendisi ve toplumla barışık, zamanı ve bilgiyi verimli olarak kullanabilen bilimsel akılcı ve tutarlı düşünme becerisine sahip olmuş bireyler olarak bir üst eğitim kurumuna, hazırlamaktır.
08.00-13.40
Ulaşım
Seyrantepe- Topkapı 41ST Seyrantepe - Kabataş 27SE Seyrantepe- Şişli 41S İETT Otobüsleri ile ayrıca Seyrantepe Metrosu ve Seyrantepe -Topkapı dolmuşları ile okulumuza ulaşım sağlanır
VAR